3 raons per a estudiar FP en Educació Infantil

Quan decideixes orientar la teva carrera professional i triar els estudis que vols cursar per a aconseguir els teus objectius, hi ha molts factors que has de tenir en compte. Alguns d’ells són l’aptitud, l’ocupabilitat o la possibilitat de realitzar pràctiques com a primera presa de contacte amb el mercat laboral.

El Cicle Formatiu de Grau Superior en Educació Infantil té les seves particularitats i a la Institució Dual t’expliquem algunes raons per les quals recomanem cursar-lo:

1. PRÀCTIQUES REMUNERADES A LES NOSTRES ESCOLES

A la Institució Dual posem a la teva disposició la possibilitat de fer pràctiques remunerades a les nostres escoles: Institució La Farga Infantil, Institució Airina i Institució La Vall. D’aquesta manera, podràs conèixer de primera mà les necessitats reals del mercat i posar en pràctica els teus coneixements.

2. LA FELICITAT A LA FEINA

Aconseguir la satisfacció personal i la felicitat en el treball és un desig molt cotitzat entre els empleats. Segons un estudi d’Adecco de l’any 2015, els mestres d’Educació Infantil són els tercers professionals més feliços, únicament per darrere dels esportistes i els investigadors.

3. DIVERSITAT DE SORTIDES LABORALS

Estudiar Educació Infantil t’obre les portes a múltiples sortides laborals:

– Educador/a infantil en el primer cicle d’Educació Infantil sota supervisió d’un mestre/a.
– Tècnic especialista en Educació Infantil, com a educador de suport als mestres de primer curs del segon cicle d’Educació Infantil.
– Educador/a infantil en programes de treball amb infants de 0 a 6 anys en risc social.
– Educador/a infantil en activitats d’oci i temps lliure infantil: ludoteques, cases de cultura, biblioteques, centres educatius, etc.
– Animador/a per a nens i nenes de 0 a 6 anys en l’àmbit del turisme.

T’has plantejat treballar en el sector públic? Amb el teu títol de Tècnic Superior en Educació Infantil, podràs fer les oposicions per a treballar a escoles i projectes d’educació públics.

Si vols formar part de la incorporació al sistema educatiu dels més petits, l’FP Educació Infantil és una de les millors opcions per a complir les teves expectatives.

Contacta amb la Institució Dual / Descàrrega el fullet informatiu

Text adaptat. Font original: iFP