Una experiència de literatura infantil molt enriquidora

Títol: Una experiència enriquidora per als nostres alumnes del cicle formatiu!

Els alumnes del cicle formatiu han tingut l’oportunitat de posar en pràctica els seus coneixements de literatura infantil; han visitat la Farga Infantil i han explicat contes als més menuts. La possibilitat de posar en pràctica els seus coneixements i explicar contes és una oportunitat molt valuosa per als futurs educadors, ja que els permet desenvolupar les seves habilitats didàctiques i comunicatives, així com millorar la seva capacitat per connectar amb els infants i comprendre les seves necessitats.

Estem molt orgullosos dels nostres alumnes per la seva dedicació i esforç, i també estem agraïts a la Farga Infantil per permetre’ns aquesta oportunitat única, doncs han hagut de fer front a un repte apassionant i han après a adaptar-se a un públic diferent del que estan acostumats.

Com a centre educatiu, estem compromesos a proporcionar als nostres alumnes experiències funcionals i significatives, que de ben segur els ajudarà a créixer i desenvolupar-se en totes les àrees de la seva vida.

https://youtube.com/shorts/gGD_JtTVHfE?feature=share

#educació #experiènciesenriquidores #contesinfantils #cicleformatiu #fargainfantil #adaptació #esforç #dedicació #creixement #desenvolupament.