SEGUEIX EL CAMÍ DUAL DE LA INSTITUCIÓ (PORTADA INFANTIL)

Grau Superior en Educació Infantil

A través d’uns estudis d’FP diferents, aconseguiràs un gran futur professional i et formaràs en un entorn privilegiat, on podràs aprendre treballant i treballar aprenent.

El teu camí acadèmic i professional no té límits, fes el primer pas

És el moment de la gent preparada, tècnicament capacitada i disposada a ser referents d’uns nous estudis de Formació Professional Superior Dual que et permetran accedir al mercat laboral fàcilment o continuar amb altres estudis superiors.

Tècnic en educació infantil amb competències professionals

T’oferim molt més que un pla acadèmic estàndard. Trobaràs les metodologies didàctiques més avançades i un programa de competències humanes i professionals que et capacitaran per liderar el teu futur.

Aprèn dels millors experts en un entorn privilegiat

Estudiant a La Farga Infantil seràs part d’un gran equip i accediràs a les aules de 0-6 anys. Això et permetrà un desenvolupament professional pràctic.

Plans adaptats a les teves necessitats

Des del primer dia comptaràs amb l’acompanyament d’un mentor. A més a més, la presència a les nostres aules, et permetrà alternar l'estudi amb pràctiques remunerades a segon.

Què obtindràs si t’hi inscrius?

Un context real d'aprenentatge personalitzat en un entorn immillorable, la guia d'un mentor, un equip docent expert en metodologies actives i pràctiques remunerades en les mateixes aules de la Institució.

Segueix el camí de la Institució Dual

Sentiràs la confiança d’haver encertat el teu camí personal, cosa que et permetrà donar el màxim de les teves possibilitats.

Seràs una persona professionalment ben formada per a un treball que possiblement ja tindràs i disposaràs de les competències humanes, professionals i tècniques per realitzar una labor educativa de qualitat.

T’apuntes a liderar el canvi?

  1. Omple el formulari per concertar una visita al centre Institució Dual
  2. En la visita t’explicarem en detall el nostre projecte
  3. Quan hagis fet la reserva de plaça, tindràs garantit els estudis al curs triat