6 avantatges del Cicle Formatiu de Grau Superior en Educació Infantil de la Institució

¿Vols ser especialista en educació infantil i donar suport als i les mestres? ¿T’agradaria fer programes de treball amb infants en situació de risc social, o en serveis i recursos de suport familiar? ¿Et motiva dissenyar activitats d’oci i temps de lleure a centres educatius, d’oci, casals d’infants i altres equipaments del sector?

A l’Infantil Dual de la Institució oferirem molt més que un pla acadèmic estàndard. Es combinarà les metodologies didàctiques més avançades amb el desenvolupament d’un seguit d’àmbits, molt propis del nostre projecte educatiu, com són: l’art i creativitat, l’atenció a la diversitat i l’anglès. A més, l’alumnat disposarà d’un programa formatiu que l’ajudarà a adquirir un seguit d’habilitats i competències personals, socials i professionals altament demandades per les entitats educatives i les empreses.

AVANTATGES DE LA INSTITUCIÓ DUAL

Modalitat dual. La formació professional dual és una modalitat de l’FP en la qual podràs combinar la formació en el centre educatiu amb les pràctiques a l’empresa, en el nostre cas, a les mateixes aules de la llar d’Infants de La Farga o del mateix grup educatiu, com La Vall, Airina, Les Alzines…

Cobraràs per estudiar. Pràctiques remunerades amb alta a la Seguretat Social a partir del segon curs a les mateixes Llars de la Institució.

Contacte amb la realitat de la Llar des del primer dia. El curs es realitza a les instal·lacions de La Farga Infantil. És un centre educatiu de gran prestigi, amb més de 400 alumnes, en un entorn natural privilegiat, que compta amb excel·lents comunicacions amb Barcelona i el Vallès.

Equip docent expert i un entorn privilegiat. El nostre claustre està format per persones amb dilatada experiència que s’ocupen de la coordinació de les diverses Llars que disposa la Institució.

Metodologies actives. Totes les classes s’imparteixen a partir de les metodologies actives que apliquem a les nostres escoles: rutines de pensament, treball cooperatiu, treball per projectes.

Pla d’acompanyament i Borsa de treball. Amb l’objectiu d’afavorir la incorporació al mercat laboral de forma personalitzada o l’accés a les ofertes de les nostres escoles.

Vols visitar les instal·lacions, conèixer al professorat o resoldre algun dubte? Estem al teu servei per allò que necessitis, pots posar-te en contacte amb nosaltres mitjançant la web dual.institucio.org/infantil o per correu electrònic a [email protected] .